sandra evelina

HOBBYFOTOGRAF

Biografi

Om Sandra

Personen som sitter bakom skärmen och kameran heter Sandra Jonsson. Jag är nyexaminerad student från gymnasieprogrammet Estetik och Media, inriktning fotografisk bild. Tillsammans med min familj och hund bor jag i ett bostadsområde nära Örnsköldsviks centrum.

 

Min kamerahistorik går tillbaka till när jag var ungefär 11 år gammal. Då var det nästan uteslutande fyrbenta djur framför kameralinsen, men nu på senare år har det istället blivit allt mer tvåbenta.

 

Målet med mitt fotograferande är att föreviga minnen och känslor. Det finns många stunder där du önskar att du hade bilder som behöll ett visst minne och där hjälper jag gärna till.

 

Utbildning

Estetik och media, inriktning fotografisk bild. Nolaskolan, Örnsköldsvik.

 

Fotokursen "Bättre bröllopsfotograf" hos Fotofusion/Golden Hour.

 

Företagskursen "FÖRETAG - Framgångsrik fotograf" hos Fotofusion/Golden Hour.

 

Filmkursen "Norrlandsresan" med Anna Tjärnström.

 

Bildbehandlingskursen "Skönhetsretusch" av Moderskeppet.

 

 

Tidigare kunder tycker till

"Sandra som fotograf är väldigt duktig och brinner för det hon gör. Detta syns verkligen i hennes bilder som har väldigt hög kvalitet enligt mig. Jag beundrar verkligen bilderna på ängen, som ser magiska ut. Den vackra omgivningen samt glädjen i bilderna. Sandra har verkligen gjort ett bra jobb med att fånga ljuset! Detta gäller även på de andra bilderna, där hon har lyckats få fina bilder på mig. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

 

Dessutom är hon en fantastisk människa, trevlig och vet vad hon gör! Det är bara att titta på alla bilder hon har fotograferat, samt hur hon har utvecklats!" - Emma Näslund

 

"Väldigt fina bilder på våra barn och hund. Bilder som utstrålar kärlek och glädje. Bilder som förmedlar känslor och berättar historier. Du har fångat barnens härliga personligheter. Proffsigt.

 

Skarpa bilder med god komposition." - Madelene Jonsson

 

"Tycker Sandra är väldigt duktig på att fotografera och har utvecklats väldigt mycket under tiden hon hållit på med fotografering. Sandra brinner verkligen för det hon gör och det framhävs på bilderna. Hon fångar detaljerna och KAN verkligen vad hon gör.

 

Sandra gör det väldigt proffsigt! Plus så är hon en härlig människa med utstrålning som gör det kul att vara modell åt och vara med på fotograferingar" - Olivia Wiklund

Foto: Sonja Jonsson

Skicka mig ett meddelande

 
 
 
 

© Copyright 2013-2017. All Rights Reserved.