Om Sandra

FOTOGRAF

Sandra Evelina


Om Sandra

Personen bakom skärmen och kameran heter Sandra Jonsson. Jag är säljare för Cyberphoto AB på heltid och spenderar min fritid bakom kameror då fotografering är min stora passion.

 

Under min uppväxt med djur samt tillgång till kameror av olika slag, föll det sig naturligt att börja fotografera djur i min närhet. Allt eftersom åren gick började sedan människor hamna framför linsen vilket resulterade i många givande möten och porträtt.

 

Målet med mitt fotograferande är att föreviga minnen och känslor. Det finns många stunder där du önskar att du hade bilder som behöll ett visst minne och där hjälper jag gärna till.

 

Utbildning

Estetik och media, inriktning fotografisk bild. Nolaskolan, Örnsköldsvik.

 

Bildbehandlingskursen "Skönhetsretusch" av Moderskeppet.

 

Filmkursen "Norrlandsresan" med Anna Tjärnström.

 

Fotokursen "Bättre bröllopsfotograf" hos Fotofusion/Golden Hour.

 

Företagskursen "FÖRETAG - Framgångsrik fotograf" hos Fotofusion/Golden Hour.

 

 


Sandra brinner verkligen för det hon gör och det framhävs på bilderna. Hon fångar detaljerna och KAN verkligen vad hon gör.- Olivia Wiklund


 


Jag beundrar verkligen bilderna på ängen, som ser magiska ut. Den vackra omgivningen samt glädjen i bilderna. Sandra har verkligen gjort ett bra jobb med att fånga ljuset!- Emma Näslund


Sandra Evelina

FOTOGRAF


Som fotograf är jag verksam i Västernorrland och Västerbotten. Utgår främst från städerna Örnsköldsvik och Umeå för fotografering, men kan även röra mig fritt i respektive län.


Godkänd för F-skatt.


KONTAKTA MIG


E-post:

kontakt@sandraevelina.se


Mobil:

070-359 12 85


Facebook:

https://facebook.com/fotografsandrajonsson/


Copyright © All Rights Reserved