OM SANDRA

Personen bakom skärmen och kameran heter Sandra Jonsson. Jag är en civilekonomstudent vid Umeå Universitet.

 

Med en lång historia av kameror av olika slag och en uppväxt med djur föll intresset att fotografera djur väldigt naturligt. Allt eftersom åren gick började människor hamna framför linsen och jag insåg att det var väldigt givande för mig så väl som motivet. Motivet och kunden fick något de håller kärt bevarat och jag fick göra vad jag tycker mest om.


Om jag skulle beskriva mitt eget bildspråk skulle jag säga "ljust" och "känslosamt". Det är också så många av mina kunder beskriver bilderna. En av mina kunder beskrev fotografierna som: "Bilder som utstrålar kärlek och glädje. Bilder som förmedlar känslor och berättar historier".


En klok man sade en gång till mig "det spelar ingen roll om man gjort en tjänst som gynnat en själv ifall personen som mottog tjänsten inte vart nöjd med dess resultat". En mycket bra synpunkt som jag sedan dess utgår ifrån.


 

 


Sandra brinner verkligen för det hon gör och det framhävs på bilderna. Hon fångar detaljerna och KAN verkligen vad hon gör.- Olivia Wiklund


 


Jag beundrar verkligen bilderna på ängen, som ser magiska ut. Den vackra omgivningen samt glädjen i bilderna. Sandra har verkligen gjort ett bra jobb med att fånga ljuset!- Emma Näslund


SANDRAEVELINA

FOTOGRAF


Som fotograf är jag verksam i Västernorrland och Västerbotten. Utgår främst från städerna Örnsköldsvik och Umeå för fotografering, men kan även röra mig fritt i respektive län.


Godkänd för F-skatt.

KONTAKT

E-mail: booking@sandraevelina.se

Mobil: 070-359 12 85

Facebook: 

https://facebook.com/fotografsandrajonsson/